Μάθετε περισσότερα για τις αποκλειστικές υπηρεσίες μας...

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε περίπου τι σας ενδιαφέρει, να κατεβάσετε τις φωτογραφίες στο κινητό σας, να τις τυπώσετε ή να μας τις στείλετε σε μήνυμα και απλά καλέστε μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού.
Από αυτό το σημείο και μετά αφήστε το στα χέρια μας!Με 3 μόνο βήματα μπορείτε να απολαύσετε τις εξειδικευμένες μας υπηρεσίες.
1. Στο πρώτο ραντεβού μας θα καταλήξουμε στον τελικό σχεδιασμό του ρούχου που θέλετε να δημιουργήσετε και θα σημειώσουμε τις διαστάσεις σας.
2. Σας ενημερώνουμε την ημερομηνία που θα κάνουμε την πρώτη πρόβα προκειμένου να επιβεβαιώσουμε πως το ρούχο εφαρμόζει σωστά.
3. Σας ενημερώνουμε την ημερομηνία της τελικής πρόβας και παράδοσης του ρούχου σας

Δημιουργία ρούχων


Έχετε φανταστεί ένα φόρεμα που θα θέλατε να φορέσετε σε μία ειδική περίσταση αλλά δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά έστω κάτι παρόμοιο; Είδατε ένα καταπληκτικό παλτό σε κάποιο κατάστημα αλλά η τιμή του ήταν απλησίαστη; Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τα ρούχα που τόσο θέλετε να φορέσετε! Θα σας βοηθήσουμε για την επιλογή της ποιότητας του υφάσματος και την προσαρμογή του ρούχου της αρεσκείας σας επάνω στο δικό σας σώμα.

 

 

Αντιγραφή αγαπημένου ρούχου


Όλοι έχουμε κάποια ρούχα με τα οποία έχουμε βολευτεί ή δεθεί ιδιαίτερα μαζί τους. Κάποια στιγμή όμως το πλήρωμα του χρόνου έρχεται να μας τα πάρει από κοντά μας. Ελάτε να αντιγράψουμε τα αγαπημένα σας ρούχα! Επιπλέον μπορούμε να δημιουργήσουμε το πατρόν τους ώστε να μπορείτε να τα ράβετε ξανά για πολλά πολλά χρόνια ακόμη.

 

Το νυφικό των ονείρων σας!


Ασχολούμαστε πολλά χρόνια με τη δημιουργία νυφικών και γνωρίζουμε τη χαρά και την αγωνία της μεγάλης αυτής ημέρας! Ελάτε να φτιάξουμε μαζί το νυφικό που που έχετε ονειρευτεί να φορέσετε. Ένα ξεχωριστό φόρεμα για μία από τις πιο ξεχωριστές ημέρες της ζωής σας!

Τέλος πάντων τι ρούχο μου ταιριάζει;


Κάθε σώμα είναι διαφορετικό και σε κάθε σώμα αξίζει να φορά το ρούχο που του ταιριάζει περισσότερο. Ελάτε να σας προτείνουμε ρούχα και γραμμές που ταιριάζουν στο σωματότυπό σας, αναδεικνύοντας αυτά που πρέπει να αναδείξουμε και να κρύψουμε ίσως αυτά που αξίζει να κρυφτούν!

 

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Μα φυσικά γιατί δημιουργούμε πάντα με γνώμονα την απόλυτη αφοσίωση στη λεπτομέρεια και αγάπη για το ωραίο ρούχο. Τώρα σίγουρα μπορείτε να κατανοήσετε τι εννοούμε λέγοντας πως βρισκόμαστε πάντα στις υπηρεσίες... του ρούχου σας!

Καλέστε μας για το ραντεβού σας

Διεύθυνση

Ερμού 36, 105 63 Αθήνα

6ος όροφος

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 9.30 - 15.00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 9.30 - 17.00

Δυνατότητα ραντεβού εκτός ωραρίου λειτουργίας

Επικοινωνία

210 420 77 61


Facebook
Pinterest
Χρησιμοποιούμε cookies

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, καταλαβαίνουμε πως συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου μας.