Λίγα λόγια για εμάς...

Η αγάπη μας για το ωραίο, καλοραμμένο και ποιοτικό ρούχο μάς οδήγησε στη δημιουργία του studio ραπτικής e~paramana. Κοντά μας θα απολαύσετε τα οφέλη της εξαιρετικής ραφής που συνδυάζονται με το γούστο και τον έξυπνο συνδυασμό υλικών για μία πραγματικά μοναδική εμφάνιση! 

Η φιλοσοφία μας


Μαθαίνουμε να αξιοποιούμε και όχι να πετάμε! Ας δώσουμε λοιπόν ένα τέλος στο φαινόμενο της υπερφουσκωμένης ντουλάπας. Και φυσικά αναφερόμαστε στις στοίβες ρούχων που μας αρέσουν αλλά δεν μας κάνουν, δεν έχουμε με τι να τα συνδυάσουμε ή δεν μπορούμε να φορέσουμε εξαιτίας μιας μικρής λεπτομέρειας. Ας αντισταθούμε στην ιδέα της εύκολης λύσης, να πεταχτούν ή να δοθούν για να αγοραστούν νέα. Επιδιορθώνοντας ή μεταποιώντας τα ρούχα μας όχι μόνο εξοικονομούμε χρήματα αλλά τους δίνουμε μία δεύτερη ευκαιρία!

 

 

Η συμβουλή μας


Τα μεταποιημένα ή ραμμένα στο σώμα μας ρούχα έχουν μεγαλύτερη αξία! Ίσως σας ακούγεται περίεργο αλλά αναφερόμαστε στην πρακτική τους αξία και σίγουρα όχι στη χρηματική. Φανταστείτε πως αντί να φοράτε ένα ρούχο που έχει ραφτεί ίδιο για όλα τα σώματα εσείς έχετε δημιουργήσει τα δικά σας μοναδικά ρούχα που ταιριάζουν "γάντι" επάνω σας. Εύκολα μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη δυνατότητα, να αισθάνεστε ένα με το ρούχο σας. Άλλωστε, όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει: ο σωστός σχεδιασμός και η καλή εφαρμογή είναι τα μοναδικά συστατικά που χρειαζόμαστε για μία εξαιρετική εμφάνιση!

 

 

Ποιοί είμαστε


Με πάνω από 20 χρόνια προϋπηρεσίας στο χώρο της μόδας είμαστε οι άνθρωποι που μπορείτε να εμπιστευτείτε! Τόσο η υπεύθυνη του ατελιέ μας όσο και οι εξειδικευμένες μοδίστρες μας θα σας βοηθήσουν και θα σας κατευθύνουν στο να επιλέξετε την καλύτερη λύση για εσάς. Θα σας προτείνουν υφάσματα και σχέδια που ταιριάζουν στο σωματότυπό σας, διακοσμητικά και υλικά για τη μεταποίηση των ρούχων σας και ευφάνταστους τρόπους επιδιόρθωσης. Στο χώρο μας μπορείτε απλά να απολαύσετε την ικανοποίηση και την ελευθερία του να είστε ο εαυτός σας!

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Μα φυσικά γιατί δημιουργούμε πάντα με γνώμονα την απόλυτη αφοσίωση στη λεπτομέρεια και αγάπη για το ωραίο ρούχο. Τώρα σίγουρα μπορείτε να κατανοήσετε τι εννοούμε λέγοντας πως βρισκόμαστε πάντα στις υπηρεσίες... του ρούχου σας!

Καλέστε μας για το ραντεβού σας

Διεύθυνση

Ερμού 36, 105 63 Αθήνα

6ος όροφος

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 9.30 - 15.00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 9.30 - 17.00

Δυνατότητα ραντεβού εκτός ωραρίου λειτουργίας

Επικοινωνία

210 420 77 61


Facebook
Pinterest
Χρησιμοποιούμε cookies

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, καταλαβαίνουμε πως συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου μας.